Doar in marii inventatori ai lumii ne mai punem baza, cand vine vorba de spirit civic. In Constanta, oamenii viseaza cu ochii deschisi la un cos de gunoi care sa gandeasca in locul lor: daca ar putea sa-i si scuteasca de efortul fizic, ar fi ideal

-Ce cos de gunoi ti-ai dori tu?
-As vrea ca primaria sa faca un cos mare de gunoi care sa zboare dintr-o parte in alta, sa adune toate gunoaiele de pe strazi.



-Sa il chemi, la comanda. Cu telefonul, in cazul in care nu ai unde sa arunci, sa vina ceva sa il pui acolo

Cate modele de pubele, atatea pareri au constantenii. Din 24 de variante, expuse in zona Garii, doar cateva vor fi montate in tot orasul.

"Uitati de vernisajele pentru opere de arta. Primaria Constanta a facut o expozitie de cosuri de gunoi. Nu stim inca ce modele vor allege constantenii, dar cel mai important e bunul simt"

Si...cand vine vorba de bun simt, trecatorii se asteapta la ce-i mai rau. Mai ales daca triumfator in lupta pentru cel mai frumos cos de gunoi va iesi cel din lemn.

-N-are cum sa putrezeasca, pentru ca el va disparea. Pentru ca el este prea frumos, si cineva se va gasi sa il ia si il va baga in curte la el.


Initiativa primariei este demna de toata lauda, mai ales ca pubelele noi vor schimba fata orasului Constanta. DIn pacate, insa, pentru cetateni...tot invizibile vor fi.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si