Peste 2.000 de absolvenţi de liceu din judeţul Mureş au promovat bacalaureatul în prima sesiune, rata de promovare, înainte de contestaţii, fiind de 61,77%.

O singură candidată din Mureş, absolventă a Colegiului Naţional „Alexandru Papiu Ilarian” din Târgu Mureş, a reuşit să obţină media 10.00 la sesiunea aceasta de bacalaureat.

Cele mai bune rezultate au fost obţinute de absolvenţii de la Liceul „Bolyai Farcas”, unde s-a înregistrat o rată de promovare de 98,11% şi de Colegiului Naţional „Alexandru Papiu Ilarian” din Târgu Mureş unde au promovat 97,41% dintre absolvenţi.



La polul opus se situează Liceul Tehnologic „Aurel Persu” şi Liceul Tehnologic „Constantin Brâncuşi”, ambele din Târgu Mureş, unde nu a promovat niciun elev.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si