Cu toate ca legea care interzice fumatul in spatii publice a intrat in vigoare inca de martie anul trecut, in institutiile de stat acest lucru nu pare sa se aplice. In urma cu doua zile, in spatiul virtual a aparut o fotografie care arata doua persoane in „pauza de tigara”, la fereastra Ministerului Apelor si Padurilor din Calea Plevnei 46-48.
„Cer scuze daca deranjez, rog un moment de atentie si de lamuriri: s-a modificat cumva legea anti-fumat? S-a redefinit „spatiul public inchis” pentru fumatori? S-au anuntat noi locuri unde este permis fumatul in institutiile publice, cum ar fi

in birouri? Sau e doar o derogare pentru angajatii de la Ministerul Apelor si Padurilor?”, a scris pe contul ei de socializare Luminita Malanca.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cu doar o luna in urma, mai multe amendamente care inaspresc legea antifumat au fost adoptate in Comisia de Sanatate a Camerei Deputatilor. Astfel, alesii si-au aratat sustinerea fata de un amendament care interzice fumatul in masina, in prezenta copiilor si a femeilor insarcinate.

Un alt amendament care a trecut de Comisie este acela care interzice tigarile electronice in spatiile publice inchise, inclusiv in restaurante.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si