Bucurestiul scoate timid capul in randul destinatiilor de tip city-break. Strainii vin in numar tot mare.
Cati turisti gasim, aflam tot atatea motive legate  de calatoria lor.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Bugetul este un alt motiv care ii atrage pe oameni! Casa Poporului atrage obiectivele camerelor foto, flash-urile si atentia tuturor.
Turistii pe care i-am intalnit astazi au noroc: au prins cateva zile in care traficul bucurestean nu e chiar atat de sufocat. Chiar si pe la terase se gasesc mai usor mese libere.

Promovarea Bucurestiului este facuta cu mai mult succes de cei care au vizitat orasul si posteaza pe internet filmulete cu experienta lor.
Peste un milion de straini vin anual in capitala. Totusi, un alt oras a reusit o performanta importanta. Cluj-Napoca a avut in premiera, in 2016, mai multi turisti decat locuitori. 370 de mii de vizitatori au ajuns in orasul de pe Somes, fata de cei 325 de mii de locuitorii ai orasului!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si