Close sidebar
Close sidebar

In timp ce romanii dau navala pe litoral si la munte, strainii vin in numar mare in Bucuresti! "E un oras total diferit fata de restul oraselor din Europa"

Peste doua milioane si jumatate de straini viziteaza anual Romania, iar aproape jumatate dintre ei ajung in capitala! De ce vin strainii la noi? Ne raspund chiar ei. Va dau un singur pont: nu e litoralul singura atractie!

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Bucurestiul scoate timid capul in randul destinatiilor de tip city-break. Strainii vin in numar tot mare.
Cati turisti gasim, aflam tot atatea motive legate  de calatoria lor.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Bugetul este un alt motiv care ii atrage pe oameni! Casa Poporului atrage obiectivele camerelor foto, flash-urile si atentia tuturor.
Turistii pe care i-am intalnit astazi au noroc: au prins cateva zile in care traficul bucurestean nu e chiar atat de sufocat. Chiar si pe la terase se gasesc mai usor mese libere.

Promovarea Bucurestiului este facuta cu mai mult succes de cei care au vizitat orasul si posteaza pe internet filmulete cu experienta lor.

Peste un milion de straini vin anual in capitala. Totusi, un alt oras a reusit o performanta importanta. Cluj-Napoca a avut in premiera, in 2016, mai multi turisti decat locuitori. 370 de mii de vizitatori au ajuns in orasul de pe Somes, fata de cei 325 de mii de locuitorii ai orasului!

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI