"Vara trecuta, cu sase luni inainte ca mama mea sa moara, am intrat in camera ei. M-a salutat timid si mi-a spus buna. Apoi si-a reluat conversatia cu mama ei, care a murit in 1973. In timp ce holbam la ea, ea a continuat sa vorbeasca cu o voce de copil pentru cateva minute. Era un semn? Nu doar pe mine m-a bagat in sperieti, ci si pe tata si fratii mei.

Asa cum mi-am dat seama, acesta era un semn ca sfarsitul mamei se apropie", este povestea unei femei aflate in faza terminala.

Cei care lucreaza cu persoanele aflate in ultimele clpe de viata sustin ca aceasta e o reactie pe care multi pacienti aflati in faza terminala o au in fata mortii. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

„Este un semn comun printre persoanele aflate in ultimele clipe de viata”, a declarat Rebecca Valla, psihiatru specializat in tratarea pacientilor aflati in faza terminala, potrivit Washington Post.  " Acesti oameni reusesc sa iasa din aceasta lume si sa intre in acealalta. Ii gasesc pe cei dragi si comunica cu ei. In cele mai multe cazuri, acestia ii ajuta in tranzitia catre lumea de dincolo”, mai spune specialistul.

Christopher Kerr, medic in cadrul unui spital din Buffalo, care a vorbit despre experientele pacientilor pe care ii trateaza, incuranjand rudele celor care au asemenea manifestari sa vorbeasca despre asta. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si