Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa a anunțat faptul că intervenţia în cazul exploziilor produse sâmbătă seară la Crevedia s-a încheiat.

"Intervenţia este finalizată, la locul evenimentului rămân pentru supravegherea zonei o autospecială de stingere şi o ambulanţă SMURD de la Garda Corneşti", a transmis, joi seară, ISU Dâmboviţa, potrivit Antena3.ro

Peste o sută de jandarmi, trimiși pe câmpurile din Crevedia, pentru căutarea probelor în urma exploziei stației GPL

Pe câmpurile din Crevedia, circa o sută de jandarmi au fost trimiși pentru identificarea bucăților din cisternă, care au fost aruncate în timpul exploziilor de sâmbătă seara.

Citește și: Exploziile de la Crevedia: Guvernul a aprobat astăzi ajutoare de urgență pentru victimele de la Crevedia. Ce sume vor primi victimele și familiile lor?

La fața locului s-au deplasat peste o sută de jandarmi, pentru identificarea bucăților care ar putea proveni din acea cisternă.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Bucățile din cisternă au fost aruncate la distanțe considerabile

Potrivit primelor informații de la locul deflagrațiilor,  acestea arătau faptul că bucățile din cisternă au fost aruncate la distanțe considerabile. În acest sens, anchetatorii vor să afle precis care este distanța la care acestea au fost aruncate, în urma exploziilor devastatoare.

O bucată a ajuns pe o casă, care se afla la 300 de metri. Altă bucată a fost aruncată la peste un kilometru, pe un câmp, potrivit Adevărul.ro

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si