Close sidebar
Close sidebar

Inainte sa piarda unul dintre gemeni, Elena Udrea a facut ASTA! Fostul ministru a ignorat total recomandarile medicilor

In urma cu cateva saptamani, Elena Udrea vorbea cu multa fericire in suflet despre minunea de a deveni mama. In prezent insa, fosta blonda de la Cotroceni traverseaza o perioada traumatizanta in viata unei femei. Vedeta a pierdut unul dintre gemenii pe care abia aştepta sa-i cunoasca.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Asa a vrut Dumnezeu. A vrut sa fie unul singur acum, asa ca sunt linistita. Asa cum a vrut sa fac acest copil acum, cand nu era prioritatea mea, cand viata imi era destul de complicata si totusi s-a intamplat totul in nici o luna. Acum trebuie sa stau in pat inca o perioada pentru a preveni orice risc.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Evident ca nu am fost pregatita pentru un astfel de moment, invat lucrurile necesare in fiecare zi. Sarcina nu este ceva pentru care ai nevoie de doctorat, dar sunt situatii pe care stii sa le previi ori la care sa stii cum sa reactionezi, asa ca m-am pus pe studiat.

Ma simt bine acum, sarcina evolueaza normal dupa momentul in care am pierdut unul dintre copii. M-am simtit foarte bine la inceput si cred ca am exagerat cu efortul, ignorand recomandarile medicilor, am calatorit, am carat bagaje, am facut miscare. Medicii de aici s-au mirat de situatia mea", a spus Elena Udrea in cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI