"Prima mea experienta sexuala nu a fost una buna. Nu m-am gandit la asta pana cand am inceput sa-mi recitesc jurnalul. Cand s-a intamplat, am scris despre asta ca si cand nu mi-ar fi pasat. A fost ceva de genul «m-am uitat in jos si am realizat ca se intamplase». El a spus «imi pare rau» si «nu pot sa cred ca s-a intamplat asta»".

Actrita de comedie afirmase ca prima ei experienta sexuala a fost neconsimtita cand a vorbit despre asta in autobiografia "The Girl with the Lower Back Tattoo".

Schumer a mai spus ca a avut experiente similare dupa aceasta. "Sunt asa de multi factori. Am avut un alt moment cu un iubit si i-am spus: «Nu, opreste-te!» si m-a ignorat complet".

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Actrita a discutat si despre recentele acuzatii aduse actorului Aziz Ansari, spunand ca intelege de ce este invinuit, ceea ce a facut nu este o crima, dar nici acceptabil.

"Nu cred ca cineva vrea sa vada cariera lui Aziz ruinata sau viata lui, dar asta e in mintea oamenilor", a spus ea. isi spun: «Merita asta?» si nu e vorba despre asta. Cred ca e vorba despre cum aratam femeilor ca acest comportament nu este OK".

"Este prietenul meu si am cu adevarat compasiune pentru aceasta femeie. Ma identific cu toate femeile in aceste situatii. Chiar daca este prietenul meu, nu-mi spun: «Oh, dar este un tip bun». imi spun: «Ce as simti in locul lui? »".

Actorul Aziz Ansari, acuzat de hartuire sexuala de o femeie de 23 de ani cunoscuta sub numele de "Grace", a transmis intr-un comunicat pe 18 ianuarie ca a crezut ca ce se intampla era de comun acord.


 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si