Fara cuvinte a fost Rani Adamescu si la intrarea, si la iesirea din sediul Inspectoratului General al Politiei Romane.

Dosarul instrumentat de politistii de la Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice zguduie familia Adamescu, mai ales ca plangerea a fost depusa chiar de fratele vitreg al lui Rani, Alexander Adamescu, stabilit la Londra.

Alexander Adamescu a depus o plangere pe numele mamei sale vitrege, in conditiile in care, presa scrie, ca intre cei doi exista un conflict în legatura cu mostenirea averii.


Carmen Adamescu este urmarita penal de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, sub acuzatiile de delapidare si evaziune fiscala.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Anchetatorii sustin ca, împreuna cu alti subalterni ai sai, Carmen Adamescu ar fi înceiat contracte de management si de prestari servicii si ar fi efectuat plati ilegale de aproximativ 43.000.000 de lei.
Este acum sub control judiciar, iar cazul din justitie a reaprins speculatiile despre povestea uneia dintre cele mai mari averi construite de un afacerist român dupa 1989.
În 2013, Dan Adamescu era al doilea cel mai bogat roman, cu o avere estimata la 950 de milioane de euro.

Dupa numai doi ani, averea s-a diminuat atât de mult încât, în 2015, ajunsese la 165 de milioane de euro, iar în 2017 nici nu a mai intrat „Top 300 Capital – cei mai bogati români". Dezastrul financiar al magnatului Dan Adamescu a mers mâna în mâna cu cel personal: omul de afaceri a murit în plin razboi al familiei pe ramasitele imperiului sau.

De la momentul in care a depus plangerea pe numele mamei sale, Alexandru Adamescu nu a mai iesit public cu nicio declaratie. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si