Close sidebar
Close sidebar

Inca o nota de plata a devenit virala pe internet! Ospatarul s-a laudat cu asta pe internet

O nota de plata uriasa, de 37.330 de euro, a devenit virala pe internet, dupa ce ospatarul s-a laudat ca i-a servit la masa pe Messi, Suarez, Fabregas si pe sotiile acestora.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Fotbalistii ar fi platit in restautantul din Ibiza  621 de euro pentru 27 de pizza, 112 euro pentru 7 burgeri, 4 cosuri cu fructe de 1000 de euro, 41 de sticle de sampanie, cu un pret total de 24.600 de euro, plus taxe de peste 6000 euro, ajungand la un total de 37.330 de euro, potrivit sport.ro.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

La scurt timp insa a venit si reactia lui Messi, pe Instagram. "Hahaha ce porcarii. Ce mod de a inventa lucruri. Numai minciuni. Dar cel mai amuzant e ca lumea chiar crede", a scris Messi pe contul sau de socializare.


 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI