Close sidebar
Close sidebar

Inca o tragedie in Neamt! Un baiat de 13 ani s-a inecat in raul Bistrita

Un baiat in varsta de 13 ani s-a inecat, vineri, in raul Bistrita, in judetul Neamt, dupa ce a mers la scaldat. Trupul sau a fost scos la mal, iar cadrele medicale au facut manevre de resuscitare, in cele din urma fiind constatat decesul.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Neamt, pompierii au fost solicitat sa intervina, vineri dupa-amiaza, in cazul unui copil posibil inecat in raul Bistrita, in zona podului Bocancea, un echipaj deplasandu-se la fata locului.

Echipele de interventie au reuşit sa gaseasca copilul, acesta a fost scos la mal, iar cadrele medicale au inceput manevrele de resuscitare. in ciuda eforturilor depuse, baiatul nu a mai putut fi salvat, fiind declarat decesul. Copilul avea 13 ani, era din localitatea Oantu şi mersese la scaldat in raul Bistrita.

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

In acest an, 31 de persoane au murit inecate in judetul Neamt.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI