Close sidebar
Close sidebar

Inca o tragedie loveste sportul romanesc. Un rugbyst de numai 31 de ani a murit. A facut atac cerebral

Veste tragica venita astazi de la Constanta, acolo unde intr-o camera de hotel a fost gasit trupul neinsufletit al lui Andrei "Toto" Nicolescu, un rugbyst roman de numai 31 de ani.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Andrei Nicolescu a fost jucator la Grivita si la Metrorex si chiar presedinte de club la Aqua Sport. Cauza decesului a fost un atac cerebral.

"Ai plecat... si acum esti acolo, sus, avand grija de toti cei dragi tie. Dumnezeu a grabit plecarea ta de aici, doar pentru ca El are intotdeauna nevoie de oamenii buni. Nici toate lacrimile din lume nu te pot aduce inapoi. Toti te vor pastra in inimile lor, pentru totdeauna! Pentru noi ramai mereu cu zambetul pe buze. Ai grija de tine acolo, sus!", e unul dintre mesajele postate pe pagina de Facebook a lui Andrei Nicolescu.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, „drumul printre nori”- antena3.ro

Sursa Foto: Facebook.com

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI