Close sidebar
Close sidebar

Încă un angajat al Ministerului Justiţiei, confirmat cu coronavirus

Un al doilea angajat al Ministerului Justiţiei, care lucrează la direcţia de contencios, a fost confirmat cu coronavirus, a anunţat, joi seară, instituţia.

A.M.S.,

angajat ministerul justitiei coronavirus

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

    Ministerul Justiţiei anunţă confirmarea, joi seara, a unui al doilea caz de COVID-19, în persoana unui angajat din cadrul direcţiei de contencios.

    "Au fost dispuse imediat măsurile legale şi anunţată DSP Bucureşti pentru începerea anchetei epidemiologice", a arătat Ministerul Justiţiei.

    Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

    Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

    Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

    Un prim angajat al Ministerului Justiţiei, care lucrează în Departamentul de buget finanţe, a fost confirmat, joi, cu coronavirus. Persoana respectivă nu a mai fost la birou din 3 aprilie. Ministerul Justiţiei rămâne operaţional complet, angajaţii lucrând online şi telefonic. Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, a cerut evacuarea instituţiei, prima zi de lucru în sediu urmând a fi în 14 aprilie.

    angajat ministerul justitiei coronavirus

    Citeste si: Vela a anunțat o nouă ordonanţă militară. Noile măsuri de urgență- DOCUMENT

    Citeste si: Angela Merkel, anunț de ultimă oră: ”Există multe feluri de a da dovadă de solidaritate”

    Citeste si: Raed Arafat: "Activitatile din spitale nu au fost suspendate"

    Citește-ne pe

    Clipul zilei
    Te-ar putea interesa si
    NOUTĂȚI