Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP) anunta ca, luni, la ora 11:17:35, s-a produs in Zona seismica Vrancea, judetul Vrancea, un cutremur cu magnitudinea 3, 4 pe scara Richter, la adancimea de 15  kilometri.

”Intensitatea cutremurului in zona epicentrala a fost de II grad(e) Mercalli”, anunta specialistii.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Seismul s-a produs in apropierea urmatoarelor orase: Ramnicu Sarat (17km), Odobesti (25km), Focsani( 28km), Panciu (39km) si Buzau (42km).

Duminica, un alt cutremur s-a produs in zona, cel de-al zecelea de la inceputul lunii mai.

Cel mai puternic cutremur de la inceputul acestui an s-a produs in 25 aprilie. Seismul a avut magnitudinea 4,6 si s-a produs in apropierea urmatoarelor orase: Covasna (12 kilometri), intorsura Buzaului (25 de kilometri, Targu Secuiesc (27 de kilometri), Nehoiu (35 de kilometri) si Sfintu Gheorghe (52 de kilometri).


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si