Close sidebar
Close sidebar

Inca un tronson din autostrada Transilvania a fost contractat. Cand va fi gata portiunea de drum dintre Nadaselu si Mihaiesti

Contractul pentru proiectarea si executia tronsonului Nadaselu - Mihaiesti (16,8 km), parte a autostrazii A3 Transilvania, a fost contractat joi de catre Compania de Autostrazi. Tonsonul va fi realizata in 18 luni si va avea o valoare totala de 446.127.400,01 lei.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania a anuntat intr-un comunicat ca a fost semnat "Contractul de proiectare si executie a Autostrazii Brasov- Tg. Mures- Cluj- Oradea, Sector 3A: Cluj Vest (Gilau)- Mihaiesti, km 0+000- km 25+500, tronson 3A2, km 8+700- km 25+500", informeaza hotnews.ro.

"Este un proiect la inceput de drum si speram si mizam pe seriozitatea antreprenorului, nivelul de asteptare este foarte mare, solicitam sa dea dovada de responsabilitate pentru respectarea clauzelor contractuale si a termenelor stabilite in vederea finalizarii proiectului"
a declarat Catalin Homor, Directorul General al CNADNR.

Tronsonul contractat de catre Compania de Autostrazi, semnat cu o asociere de firme italiene condusa de Impresa Construzioni Giuseppe Maltauro SpA, continua bucata de 8,7 km de autostrada dintre Gilau si Nadaselu, aflat in prezent in constructie.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Cele doua tronsoane ar face o legatura in partea vestica a municipiului Cluj-Napoca intre DN1 si DN1F/E81 spre Zalau si Satu Mare.


Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI