Close sidebar
Close sidebar

Incendiu cumplit într-o locuință din 2 Mai! Un bărbat a fost găsit carbonizat

Un bărbat a murit într-un incendiu izbucnit în noaptea de joi spre vineri în localitatea 2 Mai, Mangalia. Omul a fost găsit de pompieri, fără suflare, în interiorul unei case care a ars în întregime. Salvatorii au intervenit cu 3 mașini iar la această oră lichidează ultimele rămășițe ale focarului.

G.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

„La incendiul din 2 Mai intervin şi la ora aceasta 11 pompieri cu 3 autospeciale de stingere de la Secţia Mangalia. Incendiul se manifesta generalizat la întreg imobilul compus din P+1, pe o suprafaţă de aproximativ 140 metri pătraţi la sol.

După localizare, pompierii au găsit in interior un bărbat de aproximativ 64 de ani decedat. Încă sunt la faţa locului pentru înlăturarea tuturor focarelor ascunse. La faţa locului este şi un echipaj medical SAJ”, au informat reprezentanţii ISU „Dobrogea”, potrivit Agerpres.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Pompierii nu au stabilit deocamdată cauza incendiului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI