Close sidebar
Close sidebar

Incendiu de proportii la un depozit de cauciucuri din Galati! Paznicul a incercat sa salveze marfa, dar s-a ales cu arsuri grave! Fumul gros s-a putut vedea din departare!

Flacari mari in Galati, unde o vulcanizare si un depozit de cauciucuri au luat foc. Paznicul a incercat sa mai salveze cate ceva, dar a suferit arsuri destul de serioase si a ajuns la spital.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Era aproape miezul noptii cand s-a dat alarma la 112. Oamenii din zona au vazut flacari la vulcanizare si au sunat la pompieri. In cateva minute si depozitul de anvelope a fost cuprins de valvataie.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Din pacate, paznicul vulcanizarii a suferit arsuri.

Omul a fost dus la spital, iar acum este in afara oricarui pericol. Pompierii si politistii cerceteaza cauzele care au dus la izbucnirea focului. Cel mai probabil, acesta s-a produs din cauza unui resou la care se incalzea paznicul. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI