Close sidebar
Close sidebar

Incendiu devastator la marginea Craiovei! Au ars noua tone de deseuri!

Noua tone de deseuri medicale au ars într-un puternic incendiu izbucnit, sambata noapte, în incinta unui incinerator amplasat pe fosta platforma Doljchim, de la marginea Craiovei. Pompierii au reusit sa stinga flacarile dupa aproximativ o ora si jumatate, ei fiind nevoiti sa poarte masti din cauza substantelor periculoase.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Apelul a fost facut la scurti timp dupa ora 20.00, incendiul izbucnind într-un depozit aflat chiar la cateva zeci de metri de subunitatea de pompieri Isalnita.

"Sectia de pompieri Craiova a intervenit cu doua autospeciale cu apa si spuma pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de deseuri rezultate din activitati medicale, apartinand unei societati comerciale, în comuna Isalnita. La locul interventiei a fost trimisa si o autospeciala CBRN din cadrul Detasamentului I de Pompieri. Cauza producerii acestui incendiu este în curs de stbilire. Au ars noua tone de deseuri rezultate din activitatile sanitare, 20 pubele confectionate din material plastic, elemente de mobilier, calculatoare. Societatea este autorizata sa efectueze astfel de activitati", a declarat lt.col. Florin Cocosila, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Oltenia.

Echipajele de pompieri au reusit sa stinga incendiul dupa aproximativ o ora si jumatate.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: S-a apucat de sală la 70 de ani și a slăbit 36 de kg. Acum, Joan e influenceriță de fitness și face senzație pe internet- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI