Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta (ISU) Mures, Cristian Virag, a declarat, joi, pentru News.ro, ca incendiul a izbucnit din cauze care nu sunt cunoscute inca in sauna unui hotel din statiunea Sovata.

La fata locului au fost mobilizate doua echipaje de pompieri cu autospeciale de stins incendii cu apa si spuma care intervin pentru stingerea focului.

Potrivit sursei citate, un angajat al unitatii turistice s-a intoxicat cu fum si a necesitat ingrijiri medicale.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Cristian Virag a mai precizat ca incendiul izbucnit la centrul SPA a fost localizat, pompierii reusind sa opreasca extinderea acestuia.

La ora transmiterii acestei

stiri, se intervine pentru stingerea ultimelor focare care ard mocnit.

Potrivit sursei citate, in urma incendiului a ars aproape in intregime complexul SPA, o cladire separata de hotel, fiind nevoie de evacuarea mai multor turisti care se aflau in imobil.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si