Close sidebar
Close sidebar

Incendiu la cel mai cunoscut centru comercial din vestul Berlinului

Un incendiu a izbucnit marţi pe acoperişul celui mai cunoscut centrul comercial din vestul Berlinului, Europa-center, a declarat un purtător de cuvânt al Pompierilor din capitala germană, citat de Reuters.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit lui, este prea devreme pentru a stabili cu certitudine cauza incendiului, care pare să fi cuprins acoperişul clădirii din districtul Charlottenburg, cunoscut pentru zonele comerciale de lux şi pentru castelul cu acelaşi nume. Se pare însă că a fost vorba de un scurtcircuit.

Nu există informaţii privind eventuale victime.

La faţa locului se află 60 de pompieri care se luptă cu flăcările.

Fotografii şi clipuri publicate pe reţelele de socializare arată flăcări şi fum care se ridică de pe clădirea cu 20 de etaje construită la începutul anilor ’60, după ce a fost ridicat Zidul Berlinului.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Colecționara de creiere antice: Povestea tinerei care a studiat peste 4.400 de organe. Totul a început cu câteva migrene îngrozitoare- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI