Close sidebar
Close sidebar

Incendiu la o casa si o pensiune in Moieciu de Sus. Flacarile risca sa se extinda la alte doua imobile

Un puternic incendiu a izbunit, marţi dupa-amiaza, la o casa din localitatea Moieciu de Sus, judeţul Brasov, iar flacarile s-au extins la o pensiune in care nu sunt turisti. Cinci persoane au facut atac de panica si au avut nevoie de ingrijirile medicilor, iar flacarile risca sa se extinda la alte doua imobile.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Brasov, un incendiu a izbucnit la o casa din Moieciu de Sus, in jurul orei 15.00.

La fata locului s-au deplasat patru autospeciale de la Brasov si alte trei de la serviciile voluntare de pompieri din Rasnov si Bran.

Din cauza vantului care sufla cu putere, focul s-a propagat si la o pensiune in care nu existau turisti si se poate extinde la alte doua imobile.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Unul dintre proprietari a lesinat, dar si-a revenit la scurt timp. Alte patru persoane au facut atac de panica si au avut nevoie de ingirijiri medicale.

La ora transmiterii acestei stiri, interventia pompierilor este in plina desfasurare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI