Close sidebar
Close sidebar

Incendiu la școala. 77 de elevi au fost evacuați

Un incendiu care a izbucnit la subsolul Școlii Romano-Catolice din Târgu Mureș a dus la evacuarea a 77 de elevi, cadre didactice și angajați care lucrau la cantina instituției. Nicio persoană nu a fost rănită în incendiul produs în dimineața aceasta, relatează fanatik.ro.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

77 de elevi au fost evacuați

Citeste si: Sicriele, crucile şi coroanele de flori, interzise pe stradă! Noi reguli de la 1 ianuarie 2020

Angajații care pregăteau mâncarea la cantina Școlii Romano-Catolice din Târgu Mureș au încercat că stingă un incendiu după ce grătarul pe care îl foloseau pentru gătit a luat foc. Oamenii cantinei nu au făcut față incendiului și fumului care era de nesuportat. Incendiul a luat repede amploare și au fost chemate echipajele ISU Mureș.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Vreme ploioasă în țară. Cod galben de ploi, începând de joi după-amiază

În urma incendiului care a izbucnit în dimineața zilei de joi, 26 septembrie, nu au fost raportate victime. Incendiul de la subsolul școlii a fost stins de pompieri și nu s-a extins și la etajele superioare ale instituției. Cei 77 de elevi, cadre didactice și angajații cantinei au fost evacuați de pompieri, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş Cristian Virag.

Citeste si: Alertă în Arad! Un tânăr este acuzat că a infectat intenţionat cu HIV mai multe fete

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI