Close sidebar
Close sidebar

Incendiu la un bloc din Sector 4. Zeci de oameni în pericol. Focul s-ar fi aprins de la o candelă

Incendiu devastator într-un bloc din sectorul 4. Viețile a zeci de oameni au fost în pericol în această dimineață după ce flăcările puternice ar fi pornit de la o candelă.

Madalina Grigore,

Incendiu la un bloc din Sector 4. Zeci de oameni în pericol. Focul s-ar fi aprins de la o candelă

[Sursa foto: Captură Antena 3 CNN]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Incendiul a avut loc la un bloc situat pe Aleea Cricovul Sărat din Sectorul 4 al Capitalei. Potrivit unuia dintre martori incendiul puternic ar fi avut loc între orele 3:30 și 4:00, când majoritatea locuitorilor din bloc dormeau.

Citește și: Noi detalii în cazul incendierii mașinii unei firme de pază, din Iași. Bărbatul surprins pe camerele de supraveghere a fost arestat preventiv 30 de zile

Incendiu la un bloc din Sector 4. Zeci de oameni în pericol. Focul s-ar fi aprins de la o candelă

[Sursa foto: Captură Antena 3 CNN]

Incendiu în Sectorul 4. Focul ar fi pornit de la o candelă

"Norocul meu e că eram treaz la ora aia. Am trezit-o pe mama. M-am uitat pe vizor şi era fum pe casa scării.

Am apucat să luăm câinele, nici nu am apucat să îmbrăcăm bine, şi am ieșit pe scări, printr-un fum negru", a spus un tânăr care locuiește în imobilul afectat.

"În timp ce pompierii încercau să stingă focul, noi ne asfixiam în apartamente", a declarat o locatară.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

"Nu puteam coborî pe scări de fum. Am crezut că murim acolo. Holul apartamentului era deja inundat de fum", a spus femeia, potrivit Antena 3 CNN.

Citește și: Primele ipoteze ale anchetatorilor în urma incendiului de la restaurantul lui Pescobar. Un dosar penal pentru distrugere din culpă a fost deschis în acest caz

Incendiul a fost lichidat în tot acest timp. Cel mai probabil, flăcările ar fi pornit de la o candelă care a fost lăsată aprinsă. În apartamentul de unde a pornit focul locuiește o femeie bătrână, ea fiind cea care a dat alarma.

Mare parte din locuitorii din bloc s-au autoevacuat. Pompierii au ajuns imediat la locul incendiului două dintre persoane au fost transportate la spital. Este vorba despre doi oameni unul care s-a intoxicat cu fum şi un altul care a avut un atac de panică. 

Până în acest moment nu a fost stabilită cauza incendiului, dar se ia în calcul ipoteza ca flăcările să fi pornit de la candela lăsată aprinsă în locuința femeii în vârstă. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI