Close sidebar
Close sidebar

Incendiu puternic în Brăila. Patru case mistuite de flăcări: ”A luat foc de la vecina. E femeie bătrână, are Alzheimer, uită”

Luni după-amiază, 9 august 2021, patru case dintr-un cartier din Brăila au fost mistuite de flăcări. Focul a fost extrem de puternic, iar pompierii n-au mai reuşit să salveze mare lucru din locuinţele afectate. Nimeni nu a fost rănit, dar pagubele materiale sunt uriaşe.

Andreea Bolocan,

Patru case au luat foc în Brăila [Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Brăila, incendiul a cuprins patru case de pe strada George Topârceanu din municipiu, iar din primele informaţii reiese că focul a izbucnit în curtea unei bătrâne.

Astfel, luni, 9 august, a fost panică pe strada George Topârceanu, din municipiul Brăila. Curtea unei bătrâne a fost cuprinsă de flăcări, iar focul s-a extins cu repeziciune la alte trei case din apropiere.

Citeste si: Incendiu mistuitor de vegetație în Mehedinți. Mai multe case, făcute scrum

Au intervenit 10 mașini ISU, SMURD și SAJ

La locul incendiului au fost direcţionate iniţial 4 maşini de stingere incendii cu apă şi spumă, o autoscară şi un echipaj de la SMURD. Ulterior, pentru că incendiul este unul de amploare, echipajele au fost suplimentate, astfel că intervin acum 10 maşini de la ISU, SMURD şi SAJ.

10 mașini ISU, SMURD și SAJ [Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

"A luat foc de la vecina de aici. E o femeie bătrână are Alzheimer, uită, nu ştiu ce boală are. E a treia oară când am fugit. 10 minute am intrat în curte, nu am văzut, în 10 minute a venit vecinul: arde, arde!", a declarat un vecin.

Locatarii au ieșit singuri din case și au ajutat pompierii

Oamenii au ieşit singuri din case şi au dat o mână ajutor pompierilor, iar din fericire nimeni nu a fost nimeni rănit, însă proprietarii nu şi-au mai putut salva animalele.

Citeste si: VIDEO- Ei sunt eroii care fac cinste României. Cei șase pompieri români luptă cu flăcările din Grecia

Pagubele au fost însemnate, mai ales casa de la care a pornit incendiul, aceasta a ars în totalitate. La mansarda uneia dintre casele învecinate funcţiona un atelier de broderie. Şapte maşini de brodat, dar şi multe materiale textile s-au făcut scrum.

Pompierii au intervenit şi cu o autoscară pentru a lichida incendiul. Salvatorii au rămas fără apă şi au fost nevoiţi să realimenteze autospecialele. Potrivit datelor preliminare, focul ar fi pornit de la o sobă lăsată nesupravegheată.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI