Close sidebar
Close sidebar

Incendiu puternic intr-un bloc din Bacau. 100 de persoane au fost evacuate

Aproximativ o suta de persoane dintr-un bloc din municipiul Bacau au fost evacuate in cursul noptii de duminica spre luni din cauza unui incendiu la acoperisul imobilului, pompierii intervenind cu zece masini. Incidentul nu s-a soldat cu victime, locatarii putand reveni in apartamente dupa mai bine de doua ore.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un incendiu puternic care a cuprins acoperisul unui bloc de locuinte de pe strada Prieteniei din municipiul Bacau a impus evacuarea a o suta de persoane din doua scari ale imobilului. Masura a fost dispusa de catre pompierii care au intervenit pentru stingerea flacarilor cu scopul de a preveni intoxicatia cu fum sau gaze toxice a locatarilor.

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bacau a intervenit cu cinci autospeciale de lucru cu apa si spuma si doua ambulante SMURD, precum si cu alte trei masini cu care s-a asigurat transportul personalului si al logisticii la locul incendiului.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Dupa aproximativ doua ore, pompierii au stins flacarile, iar dupa verificarea panourilor electrice au permis revenirea in locuinte a celor o suta de persoane evacuate.

”In urma incendiului, au ars 300 metri patrati de acoperis de pe doua din cele patru scari ale blocului. De asemenea, au fost afectate apartamentele de la parter si etajul I, unde apa a refulat in casa pe instalatiile sanitare, in conditiile in care conducta de preluare a apelor pluviale de pe acoperis a cedat”, a declarat, luni, pentru

News.ro purtatorul de cuvant al ISU Bacau, Andrei Grecu.
Pompierii bacauani au deschis o ancheta la blocul afectat de incendiu pentru a stabili cauza care a condus la aprinderea acoperisului.   

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI