Din primele informații, acoperișurile a două case au ars în întregime în Caraș-Severin. Pompierii au avut o misiune dificilă.

Un incendiu puternic a avut loc în Caraș-Severin

Flăcările ar fi cuprins una dintre case aproape de miezul nopții, iar la scurt timp s-a extins și la a doua casă.

Citește și: Femeie de 84 de ani, moartă în urma unui incendiu cumplit. Autoritățile au intervenit

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, iar pompierii au reușit să lichideze incendiul după zeci de minute. Cauza cea mai probabilă a incendiului ar fi un coș de fum deteriorat.

Femeie de 84 de ani, moartă în urma unui incendiu cumplit

Pompierii din Sibiu au intervenit, joi, pentru a debloca uşa unui apartament, iar în interior au găsit cadavrul unei femei de 84 de ani şi un bărbat de 87 de ani imobilizat la pat. Bărbatul este transportat la spital pentru investigaţii medicale.

Citește și: Rămășițe ce par a fi umane au fost descoperite în timpul unor lucrări de amenajare în oraşul Deva

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„O autospecială de stingere, o autoscară şi un echipaj SMURD au intervenit de urgenţă pe strada Rahova din municipiul Sibiu, pentru a debloca uşa unui apartament. Pompierii au pătruns în locuinţă fără a fi înregistrate pagube materiale. În locuinţă a fost găsită şi o persoană de sex feminin, în vârstă de 84 de ani care prezenta rigiditate cadaverică”, a transmis, joi, ISU Sibiu.

Citește și: Un bărbat din Satu Mare a fost găsit carbonizat în propria locuință

Sursa citată a mai precizat că în apartament a mai fost găsit un bărbat, de 87 de ani, imobilizat la pat, cu diferite afecţiuni medicale.

„Bărbatul a fost evaluat medical de echipajul SMURD şi este transportat la UPU Sibiu pentru investigaţii medicale”, a mai transmis sursa citată.

Citește și: Explozie într-un bloc din Brăila. Totul ar fi pornit de la o acumulare de gaze

Pompierii au fost alertaţi de vecinii care nu o mai văzuseră pe femeie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si