Un incendiu puternic a izbucnit vineri dimineața, în jurul orei 05:00 la o hală de producție și depozitare material lemnos din Coșești, sat Leicești, județul Argeș. 

Focul s-a extins cu repeziciune

Din fericire, niciun angajat nu se afla acolo în momentul izbucnirii flăcărilor.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș intervine cu șapte autospeciale de intervenție cu apă și spumă, o autoplatformă de intervenție și salvare de la înălțime și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat.

De asemenea, a fost anunțat și SVSU Domnești.

„Este vorba despre o hală de producție și depozitare în suprafață totală de aproximativ 800 mp, după prima evaluare. Structura halei este din lemn și metal”, potrivit ISU Argeș.

Incendiu hală Argeș

O hală de lemne din Argeș a fost cuprinsă de flăcări.

[Sursa foto: Ancheta]

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citește și: Ce a pățit un șofer de taxi care a urcat mașina până pe pârtia de schi?! Credea că primește mai mulți bani, dar a avut parte de o surpriză neplăcută!

De la ce a izbucnit incendiul puternic?

Încă nu se știe de la ce a pornit vâlvătaia, însă specialiștii consideră că cel mai probabil cauza a fost de natură electrică, de la instalația electrică din hală. 

Pagubele sunt destul de mari, iar acum, oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz pentru a afla cum a izbucnit incendiul.

”Era o hală deschisă, iar în interior se aflau utilaje pentru prelucrarea lemnului, precum și aproximativ 50 mc de lemn. Incendiul s-a manifestat generalizat. Pentru lichidarea acestuia s-a lucrat aproximativ 3 ore”, a mai transmis ISU Argeș.

Incendiu hală Argeș

Un incendiu a izbucnit vineri dimineață, la o hală din Argeș.

[Sursa foto: Ancheta]

Citește și: Femeia aruncată de la balcon chiar de soțul său, în Zalău, se întorsese în țară pentru a participa la botezul copilului fiicei sale

Pompierii s-au luptat aproximativ 3 ore cu flăcările violente.

Incendiu puternic de vegetație în Botoșani

Aproximativ zece hectare de vegetație uscată și stuf au ars, pe data de ianuarie, pe malul iazului Costești. Pompierii au intervenit rapid, deoarece focul se manifesta în mai multe focare, iar riscul de a se extinde rapid era foarte mare. Cauza probabilă de producere a evenimentului a fost focul deschis în spații deschise.

Incendiu vegetație Botoșani

Incendiul violent de vegetație din Botoșani.

[Sursa foto: btonline.ro]

Tot în aceeași zi a avut loc un alt incendiu pe raza localității Cătămăraști Vale, acolo unde vegetația a ars pe aproximativ 5000 de metri pătrați.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si