Close sidebar
Close sidebar

Incepe programul "rabla" pentru electrocasnice! Cati bani sunt alocati si ce reduceri vor fi!

Romanii vor putea sa cumpere produse electrocasnice mari in baza unui tichet, in cadrul programului "rabla pentru electrocasnice", similar cu cel pentru autoturisme, de la sfarsitul lunii octombrie. Oficialii au anuntat ca vor putea fi cumparate frigidere, masini de spalat si aparate de aer conditionat pe baza de tichet, daca vor fi predate cele vechi, care consuma multa energie.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

„Am  chemat alaturi de noi cei doi producatori de electrocasnice din Romania si dealerii autorizati ai acestora si undeva  la sfarsitul lunii octombrie si acest program o sa poata sa fie accesat de romani”, a anuntat sambata, la Baicoi, in judetul Prahova, ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Deocamdata autoriatile nu au anuntat care este valoarea tichetelor care vor fi acordate,  aceasta, dar si conditiile in care va fi bonusul in cadrul acestui program urmand a fi publicate saptamana viitoare pe site-ul Ministerului Mediului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI