Close sidebar
Close sidebar

Incepe scoala si asta e prima facilitate de care vor beneficia TOTI ELEVII din tara! Ce au voie sa faca incepand de anul acesta!

O Organizatine Non-Guvernamentala a initiat un proiect pentr care a primit si acord de colaborare cu Ministerul Educatiei si urmeaza sa ii demaste pe toti profesorii care pretind sau primesc cadouri de la elevi si/sau parinti.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Acest fenoment e vechi in Romania, dar din acest an exista o linie telefonica unde elevii vor putea sa sune si sa denunte aceste lucruri pe care multi le considera "scandaloase".  "E un obicei: profesorii sunt cunoscuti de elevi si cei care nu se supun acestor reguli ale cadorisirii ori iau note mici, ori sunt marginalizati", spun parintii care considera ca aceasta initiativa este una buna.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Urmeaza ca in perioada urmatoare sa fie pus la dispozitia oricui un numar de telefon unde vor putea fi denuntate aceste abuzuri, mai ales ca reprezentantii Ministerului Educatiei si-au declarat sprijinul pentru ca toate Inspectoratele Scolare din Teritoriu sa puna in practica aceasta initiativa a ONG-ului. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI