Close sidebar
Close sidebar

Incident dramatic în Vaslui! Un bărbat s-a stins din viață după ce mașina pe care o repara s-a prăbușit peste el

Durere fără margini într-o familie din Vaslui! Un bărbat s-a stins din viață strivit de mașina pe care o repara. Autoturismul s-a prăbușit peste el, iar medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Alexandra Costea,

Incident dramatic în Vaslui! Un bărbat s-a stins din viață după ce mașina pe care o repara s-a prăbușit peste el

[Sursa foto: istock.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Tragedia a avut loc marți, 23 mai 2023, în localitatea Iezerel din comuna Ivănești, județul Vaslui. Bărbatul repara o mașină, iar într-o fracțiune de secundă, autoturismul s-a prăbușit peste el, acesta fiind blocat acolo. La locul nenorocirii, a intervenit în regim de urgență o autospecială pentru descarcerare, o ambulanță SMURD, dar și o autospecială de stingere.

Potrivit primelor informații, victima este un bărbat în vârstă de 43 de ani. În momentul în care medicii au ajuns la fața locului, bărbatul prezenta mai multe leziuni în zona capului și a coloanei cervicale.

Citește și: O profesoară din Timișoara face apel la Klaus Iohannis: ”Eu sper şi fac apel şi către domnul preşedinte Iohannis, pentru că vine din rândurile noastre, cunoaşte neajunsurile din sistem”

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Kim Jong Un iubește moda și luxul și cedează tentațiilor Occidentale. Ceasul lui costă cât salariul unui nord-coreean pe 10 ani- antena3.ro

De asemenea, acesta se afla în stop cardio respirator la momentul sosirii echipajelor de salvare. Paramedicii au aplicat imediat manevrele de resuscitare. 

Mașina pe care o repara bărbatul nu fusese asigurată corespunzător 

Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de medicii nu s-a mai putut face nimic pentru bărbatul în vârstă de 43 de ani, medicul de pe SMURD fiind nevoit să declare decesul acestuia.

Citește și: Top 3 cele mai șocante crime din Arad. Trei bărbați și-au pierdut viața în moduri halucinante, în ultimii 20 de ani

Totodată, conform informațiilor făcute publice până la acest moment, victima repara o mașină care a căzut peste el deoarece nu a fost asigurată corespunzător, au detaliat salvatorii ajunși la fața locului.

Oamenii legii vasluieni au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Citește și: „Mami, plec”. Alexandru a murit la doar 19 ani, după ce ar fi pierdut 3.000 de lei la păcănele. El a ars de viu sub privirile indiferente ale trecătorilor

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI