Controalele din Costinești s-au făcut cu ajutotul mascaților pentru a opri furia comercianților: "Plecați toți cu dosare de ultraj".

Citeste si: VIDEO| Kilograme de carne expirată, de trei ani, urmau să ajungă pe mesele clienților de pe litoral

Șeful și inspectorii ANPC, agresați și amenințați cu moartea

În urma controalelor au fost descoperite 6 tone de carne şi produse din carne, care erau expirate de mai mult de 2 ani.

Firma respectivă avea mai multe puncte de lucru deschise în stațiune.

Citeste si: VIDEO- Protecția Consumatorilor a aplicat amenzi de 35.000 de lei pentru importatorii și distribuitorii de pește din București și Ilfov

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Inspectorii ANPC au fost nevoiți să intervină cu ajutorul polițiștilor și a mascaților, după ce angajații punctului de lucru i-au agresat și amenințat cu moartea.

43 de persoane au fost ridicate şi duse la audieri

"Am găsit carne expirata de doi ani, condimente expirate de trei- patru ani. Am găsit o chestiune a acestui flux tehnologic, ceva ce nu îmi inchipuiam că se poate.

Două dintre locații aveau deja decizie de închidere", a anunțat șeful ANPC, Horia Constantinescu.

Citeste si: VIDEO Exclusiv Știrile Kanal D| Atenție la ofertele de cazare promovate cu cheia în mână, pe marginea drumului. Pot însemna o vacanța ratată!

În urma controalelor, peste 100 de elevi aflaţi în vacanţă lucrau ilegal la terasele din Costineşti. Inspectorii ANPC au ridicat cantități semnificative de carne, dar și documente.

Citeste si: Controale ANAF în benzinării pentru a verifica dacă se respectă reducerea de 50 de bani. Vezi anunțul premierului Nicolae Ciucă

Patronul terasei cu probleme riscă acum dosar penal.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si