Close sidebar
Close sidebar

Incident șocant în Capitală! Un tânăr s-ar fi aruncat în fața metroului. Magistrala 2 se pare că este blocată

Magistrala 2 din Capitală ar fi blocată, după ce un tânăr s-ar fi aruncat în fața metroului, în stația Aurel Vlaicu. Autoritățile au intervenit de urgență.

Elena Tasca,

Un tânăr s-ar fi aruncat în fața metroului

[Sursa foto: istockphotos]

DISTRIBUIE
acest articol

Incidentul ar fi avut loc în jurul orei 19:00. Ajuns în stația de metrou Aurel Vlaicu, un tânăr s-ar fi aruncat în fața metroului.

Conform informațiilor transmis de DGSP, tânărul ar avea vârsta de aproximativ 18-20 de ani. Misiunea autorităților este în dinamică.

„Astăzi, 5 iunie 2024, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Brigada de Poliție pentru Transportul Public a fost sesizată, cu privire la faptul că, într-o stație de metrou, din Sectorul 1, o persoană s-ar fi aruncat în fața trenului, în timp ce acesta intra în stație.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

La fața locului s-au deplasat cu operativitate polițiștii Serviciului Metrou și echipajele de prim-ajutor, care la acest moment intervin pentru salvarea persoanei în cauză, un tânăr în vârstă de aproximativ 18-20 de ani.

În prezent, activitățile sunt în dinamică.

Cercetările sunt continuate de Brigada de Politie pentru Transportul Public – Serviciul Poliție Metrou, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul”, a transmis DGSP, printr-un comunicat.

Citește și: Începutul unei noi ere pentru Cluj: a început construcția metroului! Grindeanu promite o linie complet funcțională până în 2031

Știre în curs de actualizare

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI