Close sidebar
Close sidebar

Incident SOCANT in centrul Capitalei! O politista a fost lovita din plin, dupa ce a vrut sa opreasca o masina in trafic!

Politista a vrut sa opreasca o masina in Piata Univeristatii, dupa ce soferul a trecut pe rosu.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Soferul, speriat de semnalul politistei, a franat brusc, iar autotursimul a derapat si a lovit-o pe femeie. Femeia avea 23 de ani si lucreaza in Brigada Rutiera din Bucuresti din 2017.

Ea a fost transportata de urgenta la spital, iar soferul a fost retinut de Politie pentru audieri.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

“Veneam din intersectie de la Unirii si aici in scuar era o masina de politie, cand am ajuns la 10-20 de metri de masina de politie, o fata din dreapta si s-a pus in fata mea. Eu am pus frana, fiind ud jos.

Fata s-a agatat de capota si eu am mai mers un pic pana a incercat sa alunece pe capota si a picat de bordura”, a declarat taximetristul, in varsta de 40 de ani, pentru stirileprotv.ro. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI