Close sidebar
Close sidebar

Incident socant in Galati! O fetita a fost lovita de un taximetrist pe trecerea de pietoni

Cat de inconstienta sa fii la volan, sa circuli cu viteza in dreptul unui parc si sa lovesti un copil pe trecerea de pietoni. Iata imagini pe care n-ar trebui sa le mai vedem la televizor. Va avertizam ca va pot afecta emotional.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Impactul s-a produs in dreptul unui parc din Galati. Intai traverseaza mama, iar la cativa metri in spate, trece si fetita. Soferul taxiului se pare ca nu a mai observat-o pe micuta.

In clipa loviturii mama se intoare si tresare panicata. Primul ei impuls este sa-l traga la raspundere pe sofer. Si bunica de mana cu nepotelul, aflati si ei pe trecere, vin in fuga. Mama se repede apoi la copila intinsa pe jos.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Soferul iese si ei, mai mult ca sigur, socat. sa vada cum e fetita.

Tipetele de copil brazdeaza aerul. Baietelul, pasager in taxi cu tatal lui o ia la fuga si-si astupa urechile. Imediat se strang mai multi martori, cineva suna la 112. Pana la urma unul dintre barbati a pleacat la spital cu fetita. Din fericire, vestile sunt bune.

Micuta de 6 ani a scapat cu cateva julituri care nu-I pun viata in pericol.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI