Close sidebar
Close sidebar

Incident teribil in Iasi! Un barbat a fost impuscat mortal la o ferma de fazani

Un barbat a fost impuscat, vineri, la o ferma de fazani din localitatea ieseana Holboca, de care o alta persoana care a tras un glont spre un porc, victima decedand la spital, pe masa de operatie, in urma unei hemoragii puternice.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit primelor cercetari ale politistilor, glontul a ricosat dintr-o bucata de beton, lovind un barbat de 60 de ani aflat in apropiere.

Un echipaj SMURD a mers la locul incidentului, iar victima a fost transportata la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi, fiind dusa in sala de operatie. In timpul interventiei medicilor, barbatul a intrat in stop cardio-respirator, fiind declarat ulterior decesul sau.

"Ficatul a fost perforat de un glont de mari dimensiuni, ceea ce a provocat o hemoragie puternica. A fost transportat in blocul operator, dar in timpul interventiei pacientul a intrat in stop cardio-respirator. Nu a mai putut fi salvat, fiind declarat decesul”, a afirmat coordonatorul UPU-SMURD Iasi, Diana Cimpoesu.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Purtatorul de cuvant al Politiei judetului Iasi, Anca Vajiac, a declarat pentru News.ro ca politisti criminalistisi de la Directia Arme, Explozibili si Substante

Periculoase au mers la ferma din Holboca, unde s-a produs incidentul, in urma unui apel primit la numarul 112.

"Primele informatii arata cabarbatul a fost impuscat accidental.

O persoana a incercat sa impuste un porc, dar glontul a ricosat din beton in corpul barbatului care se afla acolo. Cercetarile continua”, a precizat Anca Vajiac, purtatorul de cuvant al Politiei judetului Iasi.

Sursa: News.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI