Close sidebar
Close sidebar

Incidente la proteste! Jandarmii au blocat iesirile de la metrou!

Mii de oameni din toata tara sunt asteptati la protestele din aceasta seara, insa sosirea lor in Capitala a fost insotita si de evenimente neplacute.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Jandarmii au imbrancit protestatarii la iesirea de la metrou in statia Universitate. Oamenii care vor sa ajunga in Piata Universitatii afirma ca jandarmii nu ii lasa la manifestatie.

Jandarmeria a sporit, in ciuda vremii nefavorabile, numarul fortelor de ordine care sa asigure linistea. 3000 de jandarmi sunt detasati pentru protestele din Bucuresti si pe drumurile din jurul Capitalei, informeaza Digi24. 

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Conform estimarilor, la ora 18:30 erau deja 5000 de protestatari adunati in Piata Universitatii, insa numarul lor creste din minut in minut.

Circulatia este restrictionata in Piata Universitatii, precum si pe arterele cuprinse intre: Rosetti- Universitate, Coltei - Universitate, Calea Victoriei - Universitate, Romana- Universitate.
Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI