Close sidebar
Close sidebar

Incredibil! Ce face fiul adoptiv al lui Cristian Pomohaci pentru a-si scapa tatal din scandalul colosal!

La scurt timp dupa ce Alwin, baiatul care i-a fost alaturi timp de sase ani preotului Cristian Pomohaci, a marturisit ca toate declaratiile facute pana acum au fost doar minciuni, acum a iesit la iveala o alta înregistrare.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Mai exact, se pare ca acesta ar fi fost înregistrat si se poate auzi cum spune ca Marius Pmohaci, fiul adoptiv al preotului, ar fi vorbit cu el pentru a-si scapa tatal din scandalul colosal în care este implicat.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O polițistă este cercetată pentru că avea o relație cu un traficant de droguri și o aventură cu șeful ei căsătorit, în același timp- antena3.ro

”Vorbesc acum cu copilul-sau. asta e Marius Pomohaci si vrea sa-l scap. Acum e la mana mea. Sa bag acum înregistrari sa-l scap... ca, acum e la mana mea. Am probe, toate, am probe.

Dar îl scap ca... stiam asta mai devreme de 14 ani. Acum eu pe el trebuie sa-l scap. El asa este. Acum toata lumea, copilul lui. Vorbesc acum cu copilul-sau. asta e Marius Pomohaci si vrea sa-l scap. Sa aflu unde sunt ceilalti, un ziarist, unul Liviu, ziarist în Cluj. ala e un pervers, ala. ala are ceva personal.”, au fost cuvintele spuse de Alwin într-o inregistrare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI