Polițiștii din Ialomița au avut un adevărat șoc când au intrat în casa unei bătrâne de 87 de ani. În total, oamenii legii au descoperit în locuința ei bani și kilograme întregi de substanțe interzise.

Bătrână Ialomița dealer droguri

Imagine cu drogurile găsite în casa octogenarei.

[Sursa foto: Poliția Română & DIICOT]

Citește și: EXCLUSIV! Cum este explicat de psihologi gestul doctoriței găsite inconștiente în Bragadiru: ”Depresia te îndepărtează de realitate”

Câți bani cerea bătrâna pe drogurile vândute?

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ialomița, împreună cu procurorii DIICOT Ialomița au documentat activitatea infracțională a trei persoane, cercetate pentru constituirea unui grup infracțional organizat și trafic de droguri de risc și mare risc. Astfel au aflat că octogenara era chiar capul grupării.

Bătrâna vindea canabis și cocaină cu 1.700 de lei. De asemenea, în urma cercetărilor a reieșit că alte două persoane din familia acesteia, împreună cu ea ar fi constituit un grup infracțional organizat având ca scop traficul de droguri și ar fi efectuat, în perioada iunie 2023 – februarie 2024, activități de coordonare, colaborare și sprijinire în cadrul grupului, precum și activitățile de deținere, transport și vânzare de canabis și cocaină, în județul Ialomița.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Bătrână Ialomița dealer droguri

Imagine cu banii găsiți în casa bătrânei din Ialomița.

[Sursa foto: Colaj Pixabay & Poliția Română]

Citește și: Cine e femeia condamnată la închisoare pentru propagandă teroristă? Florentina a mai fost acuzată în trecut de fapte similare

Una dintre aceste persoane se află deja după gratii. După perchezițiile domiciliare în comuna Misleanu, au fost ridicate în total 22 de pungi din plastic transparent conținând aproximativ 2,4 kilograme de canabis, 44.950 de lei, înscrisuri cu valoare probatorie, precum și alte mijloace de probă.

În cele din urmă, bătrâna și-a aflat și pedeapsa! Procurorii DIICOT Ialomița au decis asupra acesteia măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Tânăr de 17 ani, dealer de droguri

Un tânăr de 17 ani a fost reținut de procurorii DIICOT după ce ar fi vândut droguri în apropierea școlilor și în locuința sa, în luna februarie. Oamenii legii au făcut percheziții acasă la adolescent, iar de acolo au ridicat resturi de țigarete confecționate artizanal, un grinder cu urme de materie vegetală, precum și alte mijloace de probă, relatează Mediafax.

Vineri, procurorii DIICOT au dispus reținerea persoanei cercetate, ulterior fiind sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dâmbovița, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si