Un bărbat din Satu Mare, comuna Vetiș, ar fi recurs la un gest mai puțin obișnuit. După ce ar fi consumat alcool, acesta și-ar fi mușcat soția și ar fi izgnit-o de acasă, aflând, totodată, că fiului lor de 12 ani i s-a scăzut nota la purtare.

Și-a mușcat soția după ce i s-a scăzut nota la purtare fiului de 12 ani

Pe acest motiv, bărbatul are interdicție timp de o lună e a se mai apropia de soția lui, decizie emisă de magistrații Judecătoriei Satu Mare, potrivit presasm.ro.

Astfel, la data de 06.02.2024, fiind sub influența băuturilor alcoolice, bărbatul ar fi creat scandal acasă, și-ar fi mușcat soția de mână și ar fi alungat-o din locuință. La incident a asistat și fiul celor doi, mai menționează sursa citată.

Citește și: Decizie de ultim moment în cazul lui Sebastian Felecanu, cel care este acuzat că și-a aruncat iubita de la etaj! Avocata gravidă a încetat din viață la scurt timp

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Potrivit declarației femeii, soțul acesteia ar mai fi trecut printr-un episod asemănător, unde s-a emis un alt ordin de protecție împotriva lui, dar ulterior, victima s-a împăcat cu bărbatul.

La audieri, agresorul ar fi recunoscut doar că și-a jignit soția. Copilul, aflat în altă cameră, ar fi fost chemat de tată pentru a da explicații atât el, cât și mama lui, deoarece băiatului de 12 ani i se scăzuse nota la purtare.

Soția ar fi fost izgonită de acasă de bărbat

În același timp, la interpelarea instanței cu privire la tonalitatea vocii, bărbatul a recunoscut că ar fi ridicat tonul, însă, a afirmat că nu ar fi lovit-o pe femeie și nu ar fi alungat-o. Scandalul ar fi durat doar 5 minute. Potrivit bărbatului, cearta a degenerat pe motiv că soția nu s-ar fi interesat de situația fiului ei, nu i-a spus despre comportamentul pe care îl are. Mai mult, bărbatul spune că ar fi fost nevoit să afle de la o persoană care l-a oprit pe stradă că fiul lor nu mai are bursă la școală.

sectie de politie

Secție de Poliție

[Sursa foto: Atak]

„Reclamanta a fugit, fiul a fugit după ea, dar ea a plecat direct la Poliţie, este în apropierea locuinţei. Eu nu am fugit după reclamantă, nu am bruscat-o, pur şi simplu a fugit din casă”, s-a explicat agresorul în instanță, mai menționează sursa citată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si