Close sidebar
Close sidebar

Incredibil! Fiica lui Jackie Chan doarme sub un pod alaturi de iubita ei. Ce l-a facut pe actor sa o trateze asa !

Etta Ng, fiica actorului Jackie Chan, are doar 19 ani si are o iubita de aceeasi varsta, Andi Autum. Fetele isi acuza parintii de homofobie si spun ca din cauza lor nu au adapost.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Etta Ng si iubita ei au publicat un vieoclip pe Youtube unde au declarat ca nu au adapost, iar prietenii si familia nu mai sunt dispusi sa le ajute. Fata nu a avut niciodata o relatie apropiata cu tatal ei si l-a blamat pentru situatia in care se afla, precizand ca traieste cu teama de a fi despartita de iubita ei. Desi actorul are o avere estimata la 395 de milioane de dolari, isi lasa fiica sa doarma in aer liber, pentru ca este homofob, dupa spusele fetei.

"Nu avem adapost de o luna, din cauza parintilor nostri homofobi. Am dormit sub un pod si sub alte lucruri", a spus Etta Ng in videoclip, prezentand-o pe prietena ei. Fetele sustin ca ar fi ramas pe strazi din cauza relatiei pe care o au si nu-si doresc sa apeleze la adaposturile statutlui, pentru ca se tem ca vor fi separate.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Kim Jong Un iubește moda și luxul și cedează tentațiilor Occidentale. Ceasul lui costă cât salariul unui nord-coreean pe 10 ani- antena3.ro

Adolescenta nu a avut niciodata o relatie apropiata cu actorul, ea nascandu-se in urma unei relatii pe care actorul a avut-o cu fotomodelul Elaine Ng, in 1999, desi era casatorit cu actrita Joan Lin, cu care are o casnicie fericita si in prezent.

"Este tatal meu biologic, dar nu a existat in viata mea. Nu il voi privi niciodata ca pe tatal meu. Nu sunt suparata pe el si nu mi-am dorit niciodata sa il vad.

Atat timp cat o am pe mama langa mine, nu am nevoie de tatal meu", a spus ea.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI