Close sidebar
Close sidebar

Inflatia in Romania creste ca Fat Frumos! Iata cat de mult au crescut preturile alimentelor, fata de anul trecut!

Rata anuala a inflatiei atinge a ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii 5 ani si va continua sa creasca - spun specialistii. Leul este mai slab si cumparam mai putine produse cu moneda nationala.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Rata anuala a inflatiei a ajuns in decembrie 2017 la un nivel record: 3,32 la suta!

Ca sa vorbim de inflatie trebuie sa avem o crestere generalizata a bunurilor si serviciilor. Ce inseamna asta mai exact? Cu un leu putem cumpara mai putin decat in alta perioada!
Efectele cresterii inflatiei se vad mai ales in pretul alimentelor!

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Pretul la oua reprezinta un adevarat campion la capitolul scumpiri.

A sarit cu 43,2 la suta in decembrie, fata de situatia din urma cu un an. Pentru fiecare 10 lei alocati acestui produs, trebuie sa punem inca 4 din cauza acestei cresteri.
Si energia electrica este pe plus, de la un an la altul.

In medie, alimentele sunt mai scumpe cu 4 la suta. Marfurile nealimentare au si ele preturi mai mari. Si la servicii s-au inregistrat cresteri. Iar scumpirile, spun specialistii, vor continua anul acesta.

Asadar, daca aveti posibilitatea, faceti economii sau investiti banii in instrumente care va pot aduce un profit. Vom avea nevoie de asa ceva!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI