Close sidebar
Close sidebar

Inginerul din Găești devenit cerșetor a murit

Povestea dramatică a lui Laurențiu a impresionat multă lume, după ce cu o lună în urmă o tânără l-a întâlnit întâmplător și au schimbat câteva cuvinte.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Vin de pe Strada Ion Câmpineanu, unde, pe treptele unei scări, aproape de ieșirea spre Intercontinental, am întâlnit un OM.
Îl văd cu privirea tristă și cu o caserolă de ciorbă în mâna. Gândul îi e departe și îl sperii când mă apropii de el. Varsă ciorba și își cere mii de scuze, crezând că m-a stropit. Îmi spune:
«Pot să vă pun o întrebare?
Eu cum ies din asta?»
El este Laurențiu Morăruș, absolvent la Politehnică – Aerospațială. Are 44 de ani. Povestește că a fost un copil sărac și i-a plăcut să învețe. Îmi spune cu rușine că facultatea trebuia să fie 5 ani, dar el a terminat în 6. Până acum un an a lucrat că inginer și i-a mers foarte bine (M-a rugat dacă poate intra pe gmail și mi-a arăt poza cu el de când era bine).
De un an stă pe străzi, e dezamăgit că, de când l-a lăsat soția, l-a cuprins și patima băuturii”, așa începea povestea care a uimit o lume întreagă.

Curând postarea a devenit virală și oamenii au încercat să-l caute și să-l ajute.
“Azi a ales să dea banii pe o ciorbă caldă în loc de orice altceva. Își dorește mult măcar să se tundă și să se bărbierească. M-a rugat să îi dau voie să sune pe cineva și a dat pe speaker. Era Mamina, cum îi spune el. L-a recunoscut imediat și l-a întrebat «Ce faci, Laur mami? Ți-a fost frig azi-noapte?» Ea nu îl poate ajuta, stă departe și tatăl lui nu vrea să-l primească.
Ea îl roagă să meargă la un spital, să aibă cineva grijă de el”, continuă postarea.
“Laurențiu este din Găești, județul Dâmbovița. A absolvit Politehnica la o secție extrem de grea. Provine dintr-o familie modestă și colegii care l-au recunoscut au vrut să-l ajute. Chiar să-l interneze în spital. Dar el îmi spune mereu «Cum Dumnezeu ies eu din asta?»”, mai scria în apelul lansat pe Facebook.

Citeste si: Andrei Banu, ofițer de investigații criminale, face o analiză amănunțită a cazului „Caracal”. Seria dezvălurilor continuă de la 16:15

Citeste si: Și-a făcut un cont fals pe Facebook pentru a-și testa iubitul. Ce a urmat este parcă desprins dintr-un scenariu de film

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

De atunci, nimeni nu a știut ce s-a întâmplat. CU toții și-au dorit să-l ajute și să-l cunoască, însă acum un fost coleg de-al său a făcut anunțul dureros în timp ce familia lui Laurențiu habar nu avea ce se petrece cu acesta: “Cu regrete sincere… Țin să anunț că colegul nostru Morăruș Laurențiu nu mai este printre noi… Slujba de înmormântare va avea loc la Biserica Sfântul Ilie din Găești, miercuri” i-a anunțat fostul lui coleg pe cunoscuți.

Citeste si: Trupa Paraziții a câștigat în primă instanță procesul cu poliția

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Declarațiile șocante ale soțului femeii din Suceava care și-a omorât trei bebeluși: ”Nu știu să fi fost însărcinată!”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI