Floare Monica Urs (56 de ani) a fost arestata la inceputul acestei saptamani dupa ce vecinii batranei de 78 de ani, care au auzit tipetele acesteia, au chemat de urgenta  carabinierii, scrie roblastingnews.com.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Incidentul a avut loc in provincia Salerno, iar politistii ajunsi la fata locului au constatat ca batrana, imobilizata la pat, fusese lovita in repetate randuri de ingrijitoarea romanca. Anchetatorii care au intrat in locuinta au declarat ca peste tot erau resturi de mancare, iar obiectele de mobilier erau rasturnate.

Potrivit vecinilor, nu este pentru prima data cand batrana invalida ar fi fost agresata de romanca. Ingrijitoarea a fost arestata si urmeaza sa fie trimisa in judecata pentru rele tratamente. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si