Potrivit martorilor, individul i-ar fi aplicat femeii noua lovituri de cutit si cu greu a putut fi imobilizat de agentii de paza ai clubului de noapte.

„El o impins-o pe sefa si eu am cazut sub chiuveta. L-au sprayat, dar a reusit sa ma prinda. Avea un cutit mare si a apucat sa ma loveasca cu cutitul. is injunghiata de 9 ori. Apoi a fugit. Am mai avut probleme cu el si vroiam sa divortez.

imi e frica pentru viata mea. Vreau doar sa ma vindec si sa ma intorc acasa, langa fetita” a povestit dansatoarea.
Grav ranita, tanara, in varsta de 25 de ani a fost transportata la Spitalul Judetean din Baia Mare, unde a fost operata de urgenta.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„S-a internat o pacienta in varsta de 25 ani dupa o agresiune fizica produsa prin cutit soldata cu multiple plagi injunghiate toracice si membru superior stanga. in urma investigatiilor imagistice efectuate s-a intervenit chirurgical de urgenta la nivelul toracelui, rezolvandu-se leziunile pulmonare. Pacienta este echilibrata respirator si cardio-vascular, iar dupa rezolvarea leziunilor toracice se va transfera la chirurgie plastica pentru rezolvarea leziunilor tendinoase de la nivelul antebratului stang” a declarat, pentru sursa citata, dr.

Giuliano Petrut, sef Sectie Chirurgie Toracica din cadrul Spitalului Judetean Baia Mare.

Citeste continuarea pe Libertatea.ro 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si