Rudele Anei și ale lui Lucas  au transmis când vor fi conduși pe ultimul drum cei doi. Cuplul a murit într-un tragic accident rutier.

Ana și soțul ei se pregăteau să devină părinți pentru prima dată, deoarece bebelușul lor era pe drum. Însă, cei trei au avut parte de un sfârșit dramatic. Cei doi polițiști au murit alături de copilul lor nenăscut, la doar două săptămâni după ce au devenit soț și soție.

Citește și: Accident mortal în Covasna! O femeie a murit, după ce mașina în care se afla a intrat într-un parapet de metal

Ei au plecat ieri din Cluj spre Oradea pentru a-și petrece luna de miere, dar și-au pierdut viața la puțin timp după ce au pornit la drum.

Citește și: Incident tragic pe un drum din Teleorman. O persoană a decedat, iar alta a fost rănită într-un accident rutier

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Apropiații lor se pregătesc acum de înmormântare, la doar două săptămâni de la nunta celor doi tineri.

Durere fără margini după decesul soților polițiști

Rudele și prietenii polițiștilor care și-au pierdut viața în accidentul din Cluj sunt copleșiți de durere și nu își pot reveni din șocul provocat de moartea celor doi.

Ana Maria și Lucas, în vârstă de 24, respectiv 23 de ani, au pierit într-un teribil accident rutier în timp ce mergeau să își petreacă luna de miere în Oradea. Colegii lor din Poliție au transmis în mediul online că Ana și Lucas vor fi înmormântați miercuri, la ora 14, în satul Șardu din comuna Sânpaul, județul Cluj. De asemenea, cei care vor să le aducă un ultim omagiu celor doi tineri pot merge în această seară, la ora 19, la capela unde au fost depuse trupurile neînsuflețite ale acestora.

Citește și: Grav accident între Cluj-Napoca și Oradea. Trei persoane și-au pierdut viața

„Dragi colegi, Cu privire la regretatul eveniment petrecut în cursul zilei de ieri, accidentul de pe DN1E60, în care și-au pierdut viața colegii noștri, Ana Maria Cucoș si Lucas Eduard, cei care doresc să le aducă un ultim omagiu sunt așteptați în cursul zilei de marți (27.06) ora 19 la Priveghi sau în cursul zilei de miercuri (28.06) ora 14 când va avea loc înmormântarea la capelă, în sat Șardu, com.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Sânpaul, jud. Cluj. Dumnezeu să îi odihnească!”, a scris o apropiată a cuplului pe Facebook.

Cum s-a întâmplat tragedia

Cei doi îndrăgostiți mergeau, ieri, spre Oradea pentru a-și petrece luna de miere. Lucas a pierdut controlul volanului pe o șosea din Cluj și s-a izbit puternic de o autocisternă condusă de un ucrainean. Din păcate, pentru cuplul proaspăt căsătorit nu s-a mai putut face nimic, iar atât Ana și Lucas, cât și bebelușul lor nenăscut și-au pierdut viața.

Citește și: Accident cumplit între un autoturism și o autocisternă! Doi tineri au decedat în urma impactului puternic

„Conform primelor cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că un tânăr, de 23 de ani, din județul Vaslui, care circula cu autoturismul înspre Oradea, ajuns la km 522+300 m, într-o curbă la stânga ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un ansamblu de vehicule (cap tractor și cisternă), condus de un cetățean ucrainean, în vârstă de 51 de ani. Din nefericire, echipajul medical ajuns la fața locului a constatat decesul tânărului de 23 de ani și a pasagerei, în vârstă de 24 de ani, aflată în autoturism”, sunt informațiile făcute publice de IPJ Cluj.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si