Close sidebar
Close sidebar

Intamplare nefericita pentru o studenta din Iasi care isi pastra pe Facebook poze cu ea dezbracata

Un barbat din Iasi este acuzat de nu mai putin de 50 de fapte de infractiuni de acces ilegal la un sistem informatic, dupa ce a ”spart” conturile unei studente si a descarcat poze indecente cu ea.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Gheorghe Casian a fost trimis in judecata in stare de libertate pentru aceste fapte, relateaza ziaruldeiasi.ro.

Potrivit rechizitoriului, in perioada 10 aprilie- 15 aprilie 2017, Gheorghe Casian a spart conturile de Facebook si email ale unei studente de la Universitatea ”Gheorghe Asachi” din Iasi, Mariana C., de unde a accesat fotografii indecente cu aceasta.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

”A accesat de 25 de ori, fara drept prin modificarea ori recuperarea pa­rolei de acces, adresa de e-mail apartinand persoanei vatamate C.A.M si de alte 25 de ori, tot fara drept, cu parola de acces modificata ori recuperata, contul de Facebook al ace­leiasi persoane de unde a copiat fotografii in care victima se afla in ipostaze intime ori conversatii private ale acesteia“, au precizat reprezentantii Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi.

 

Sursa: ziaruldeiasi.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI