Close sidebar
Close sidebar

Interlopul aradean care s-a trezit cu casa ciuruita de gloante are un mesaj amenintator: "Celui ce a tras cu arma in casa mea, te astept, te astept! Sunt acasa, singur, te astept!"

Acum o luna, casa interlopului aradean Ioan Fizidean a fost ciuruita de gloante de catre persoane necunoscute.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Ioan Vivi Fizidean a devenit celebru in 2015, cand a postat niste fotografii din penitenciar, interlopul fiind condamnat pentru inselaciune si camatarie. El a fost eliberat in luna decembrie a acelui an, dupa 7 ani petrecuti in inchisoare. El s-a retras la Arad, alaturi de familie, dar linistea i-a fost tulburata pe 10 martie, cand asupra casei sale s-a tras cu gloante adevarate. 

Fizidean a postat cateva fotografii in care se pot vedea geamurile locuintei ciuruite de gloante. “Mi-a impuscat casa asta noapte!!! Bai prostule!!! Impusca-ma pe mine daca ai curaj!!!”, a rabufnit Fizidean. Dupa ce politia a facut cercetari, ramase inca fara rezultat, autorii fiind necunoscuti, Fizidean si-a anuntat dusmanii ca s-a intors din nou in casa, dupa ce fusese plecat o perioada in Spania: "Sunt din nou acasa la ARAD!!! CELUI ce a tras cu arma in casa mea!!! Te astept, te astept!!! Sunt acasa, singur, te astept!!". 

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI