Close sidebar
Close sidebar

Interlopul, care l-a secerat cu sabia pe politistul din Suceava, victima unor reglari de conturi mafiote: "Ma relaxam in casa, cand sotia m-a anuntat ca-mi arde masina. Este clar o mana criminala"

Politistul atacat cu sabia de un interlop din Radauti a trecut noaptea cu bine, dupa ce seara trecuta a suferit mai multe interventii chirurgicale. Intre timp, atacatorul a fost retinut dupa audieri care au durat cateva ore. Pe langa acuzatiile de trafic de droguri de mare risc, s-a ales acum si cu un dosar pentru tentativa de omor.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Politistul care a fost atacat dimineata trecuta de un interlop din Radauti, se simte putin mai bine. Desi starea sa este inca destul de grava, medicii se lupta din rasputeri sa il tina in viata.

Colegii lui  au fost aseara sa doneze sange, pentru cazul in care Ciprian va avea nevoie de o transfuzie. Altii au venit in aceasta dimineata.

Tinta operatiunii era EL- un individ certat cu legea in curtea caruia mascatii au descins dimineata trecuta. I-au imobilizat cainii de lupta si dupa ce l-au somat, i-au spart usa. Incoltit, suspectul a intors armele!

Arma cu care individul a atacat pe intuneric e o sabie de tipul celor folosite de mafia japoneza. Ultimul politist din pluton a cazut ca secerat- Ciprian, de la Serviciul pentru Actiuni Speciale Suceava isi uitase casca in masina.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

TUDOR SALAGEAN- AVOCAT -  V-a spus daca a fost o greseala sau a fost intentionat? Aceste aspecte nu pot fi facute publice in acest moment.

Bogdan Despescu, seful Politiei Romane: Trei dintre acestia purtau casca de protectie, iar colegul agresat nu avea casca pe cap, desi o avea in dotare asupra lui. Cu privire la acest aspect am dispus verificari.

Greseala agentului e de neinteles pentru sefii care anuntasera dinainte ca perchezitia e una periculoasa.

Suspectul lor, un exemplu de evlavie in poze, are o colectie nu de icoane, ci de dosare- unul chiar pentru trafic de droguri. Desi certat cu legea, individul nu se sfia in urma cu doi ani sa se planga in fata camerei de luat vederi ca e victima unei reglari de conturi.

"Ma relaxam in casa, cand sotia m-a anuntat ca-mi arde masina. Este clar o mana criminala si vreau sa ofer o recompensa de 20.000

de euro.

Recompensa ar fi fost si pe capul lui daca nu ar fi fost imobilizat rapid de colegii politistului.
L-au incatusat si l-au dus in arest, in vreme ce victima lui era transportata de urgenta la spitalul din Suceava. Starea grava in care agentul era i-a determinat pe medici sa-l urce in elicopter si sa-l duca la Iasi. Aproape i-a stat tot timpul tatal, fost politist si el.

Astfel de cazuri, in care agentii sunt atacati la datorie au devenit din ce in ce mai dese. Ultimul, s-a petrecut tot la Suceava, in gara. Politistul care incerca sa aplaneze un conflict a cazut victima unui barbat cu mintea ratacita.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI