Cu totii am avut la un moment dat un vis tulburator si ne-am trezit intrebandu-ne ce inseamna cand visezi pe cineva mort. Imaginile din timpul somnului te bantuie toata ziua si de multe ori te gandesti ca este un semn rau.

Preotii spun ca sufletul omului mort pe care l-ai visat nu si-a gasit pacea

Ei bine, preotii ne spun ca daca visezi un mort, inseamna ca decedatul nu si-a gasit linistea si nu se poate desprinde de o lume careia nu-i mai apartine.

Slujitorii bisericii ne indeamna sa mergem la biserica, sa aprindem lumanari si sa ne rugam pentru sufletul omului care ne-a aparut in vis. 

Psihologii sustin ca un astfel de vis este urmat de finalul unei etape din viata ta

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

La intrebarea "Ce inseamna cand visezi pe cineva mort?" mai exista insa si raspunsuri care nu au legatura cu religia. Psihologii sustin ca se apropie finalul unei etape din viata ta sau ca ar fi cazul sa te intrebi daca nu cumva sentimentele tale pentru partener s-au diminuat sau poate chiar au disparut cu totul. Varstnicii din popor cred insa ca dupa ce visezi un om mort primesti vesti neasteptate sau survine o schimbare majora in viata ta.

Un astfel de vis te poate "bantui" toata ziua

Ce inseamna cand visezi pe cineva mort? Acum ca am raspuns la aceasta intrebare se semnificatie are visul in care dansezi.

Daca visati ca dansati la o nunta, se spune ca aveti o nesiguranta in ceea ce priveste relatia de cuplu si ar trebui sa comunicati mai mult cu partenerul, sa vedeti care este cauza problemei.

Daca ati visat ca dansati intr-un club, cu prietenii, probabil ca va e dor de acestia, nu i-ati mai vazut de ceva timp, si ar fi cazul sa organizati o "ieseala" ca pe

vremuri, cand nu aveati programul atat de incarcat.

Dansul in mijlocul strazii  poate insemna ca ati trecut de curand printr-o situatie pe care o considerati jenanta, dar nu va temeti, nu vor exista repercusiuni grave asupra imaginii dumneavoastra. Daca in loc de ring de dans si oameni, sunteti inconjurat de oglinzi in timp ce va miscati, va macina teribil ceva din trecut si va este greu sa lasati evenimentul respectiv in spate.

Un sfat ar fi sa consultati un specialist daca aveti des o astfel de succesiune de imagini, pentru ca va poate destabiliza emotional o lunga perioada. Puteti deci sa bifati un nou capitol din dictionarul de vise: ce inseamna cand dansezi in vis.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si